Business Data Challengers

Business Data Challengers

Business Intelligence
1314CC Almere (FL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-09-2016
Opdrachten
2
Laatste opdracht
17-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

De explosief toenemende hoeveelheid data zorgt voor snelle en ingrijpende veranderingen in organisaties. Wat vandaag een kans lijkt, is morgen noodzakelijk. Om hierop in te kunnen spelen is het van belang dat organisaties klantgerichter, sneller, betrouwbaarder, efficiƫnter en meer data-gedreven acteren. Grote organisaties (overheid en multinationals) faciliteren dit over het algemeen vanuit de eigen organisatie. Organisaties in de MidsizeMarket zijn hiervoor aangewezen op dienstverleners die, enerzijds hun business begrijpen of snel kunnen doorgronden, en anderzijds in staat zijn om met behulp van de juiste technologie data om te zetten in waardevolle Informatie zodat inzicht verkregen wordt om de prestaties van de organisatie te verbeteren. Vanuit BDC leveren wij onderscheidende expertises en toegevoegde waarde op het gebied van Business Intelligence en Data Science. Wij helpen onze klanten met het vinden van waarde in data. Door data assets te creƫren waar inzicht mee verkregen kan worden met behulp van passende rapportage die vervolgens gebruikt worden om tot analyses te komen om met voorspellend vermogen diensten en businessmodellen te verbeteren of nieuwe te ontwikkelen.

Specialisatie en expertise

Vanuit regionale zelforganiserende expertise centers bedienen wij de klanten met de volgende businessmodellen; Services, Software en Solutions.

  • Services, zowel Professional services als Managed Services vanuit het consultancy model, direct toe te passen kennis om van BI echt een succes te maken;

  • Software/Cloud, wij kijken altijd gezamenlijk met de opdrachtgever

wat de beste Software/Cloud oplossing is om de gevraagde behoefte te vervullen. Hierbij rekening houdend met hoe je die tools dan ook daadwerkelijk inzet binnen een organisatie en welke bijdragen deze leveren.

  • Solutions, vanuit de kennis en ervaring zullen we samen met klanten werken aan herhaalbare oplossingen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten