Bekwaam InterimManagement BV

InterimManagement binnen de Infrastructuur
Breda (NB)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
26-02-2013
Opdrachten
26
Laatste opdracht
18-03-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bekwaam staat voor ervaring
Je bent pas duurzaam succesvol in arbeidsbemiddeling als je begrijpt wat er bij je klanten gebeurt en hoe de klantwensen passen in de loopbaanontwikkeling van de professional.

Bekwaam InterimManagement BV is een kleinschalig, mensgericht en professioneel detacheringsbureau voor de technische branche. Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen, met kennis van zaken en binnen een breed netwerk van opdrachtgevers en deskundige professionals.

Bij een goede bemiddeling ervaren alle drie de partijen de toegevoegde waarde van de samenwerking met elkaar. Onze kracht ligt in het feit dat wij duidelijk en oprecht onze mening geven over de kandidaat, de onderneming en de match met het functieprofiel. Doordat de klant en de kandidaat ons hierin waarderen, is het Bekwaam-netwerk een vanzelfsprekend loket in de arbeidsmobiliteit van technische maintenance professionals en uitgegroeid tot een begrip in de infrastructuursector. Bekwaam InterimManagement is voor de kandidaat en opdrachtgever een professionele gids in deze flexibele arbeidsmarkt. Bekwaam biedt toegevoegde waarde door haar sterke inhoudelijke kennis en betrokkenheid. Zowel in het ondernemerschap als in het vakgebied van de opdrachtgever en de ZZP'er. Bekwaam heeft up-to-date kennis van nieuwe wervingstechnieken en toepassing van online media die essentieel zijn voor succes in bemiddeling.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten