Ron Belt

Ron Belt

CFO
Amersfoort (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-12-2008
Opdrachten
2
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2547 opdrachten
  • Yacht bv 30 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bulbby kado's met naam logo
BULBBY bied je de mogelijkheid om trendy kado’s persoonlijk en daardoor uniek te maken. Personaliseren gaat hierbij veel verder dan het bedrukken van een product met een naam. BULBBY werkt met een collectie van naam logo’s, ontworpen door eigen designers.
Of je nu voor een subtiel logo kiest of een zeer uitgesproken ontwerp, je kiest wat het beste past bij het kind of gelegenheid (verjaardag, doop, communie, huwelijk, vakantie, etc.). En, het logo ontwerp kan op verschillende producten worden toegepast. Iets wat start als origineel geboorte cadeau kan dus zo eigen worden dat het op vele speciale momenten in het leven van het kind terug komt.

Na het invoeren van de naam, initialen of andere persoonsgegevens en na het kiezen van een kleurencombinatie wordt het logo aangepast tot een eigen, uniek ontwerp. Dit logo wordt door moderne en professionele technieken permanent op de producten bevestigd. Van elk cadeau bestaat er dus maar één in de hele wereld.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten