Berg Interactive

Berg Interactive

Web Development
7575EK Oldenzaal (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
14-12-2013
Opdrachten
1
Laatste opdracht
18-02-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 242 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Berg Interactive is gespecialiseerd in het ontwikkelen van online oplossingen, zoals websites, webshops, intranetten en andere op maat gemaakte softwareapplicaties.

Naast realisatie en implementatie levert Berg Interactive project management voor softwareprojecten en advies met betrekking tot interactiedesign, integratie van applicaties en andere technische en functionele vraagstukken op het gebied van webdevelopment. Berg Interactive richt zich op kleine en middelgrote bedrijven en als samenwerkend partner op communicatie- en reclamebureaus.

Onze filosofie

Of het nu gaat om een interne of externe applicatie, wij geloven dat een prettig gebruik ervan een positief effect heeft op de resultaten en het imago van organisaties en bedrijven. Immers, een applicatie die snel en gemakkelijk werkt, het verwachte resultaat geeft en gemakkelijk te onderhouden is, wordt met plezier gebruikt en draagt bij aan efficiency en een professionele uitstraling. De sleutel tot succes is in onze ogen de functionele en technische blauwdruk die voortvloeit uit een scherpe analyse van de behoefte en de randvoorwaarden.

Uw resultaat is ons doel

Bij Berg Interactive gaan we graag recht op het doel af. Voor ons is dat doel úw resultaat. Door een proactieve aanpak, expertise en techniek van hoge kwaliteit leveren wij applicaties waar u wat aan heeft, die aansluiten bij bestaande automatisering en werkwijzes en bijdragen aan uw online succes. U wilt alleen advies voor uw online vraagstuk? Ook op die manier helpen wij u graag verder.

Onze kracht

Onze “straightforward aanpak staat garant voor een efficiënt proces dat duidelijkheid brengt, waarin we kaders scheppen en uw behoefte nooit uit het oog verliezen. In onze werkwijze staat goede communicatie voorop en brengt voortschrijdend inzicht ons tot de ideale oplossing voor uw vraagstuk. Hierbij denken we niet alleen in bestaande mogelijkheden, maar in creatieve oplossingen. We creëren de verbinding tussen de techniek en de gebruiker door gestroomlijnde interactie die met onzichtbare hand naar resultaat leidt. In alles wat we doen streven we naar het leveren van kwaliteit en service. Ook na oplevering blijven wij u graag begeleiden naar online succes door u mee te laten groeien met de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Hiervoor investeren wij continu in innovatie van onze diensten en producten.

Specialisatie en expertise

web development
webdesign
app development
webapplicatie
applicatieontwikkeling
webshop
slicen
slicing
drupal
joomla
wordpress
typo3
zend
symfony
photoshop
fireworks
consult
consultant
projectleider
projectmanagement
project management

Overige informatie

Bekijk ons portfolio
www.berginteractive.nl/web-development/portfolio


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten