Bert Breeman

Interim Management
Zuidland (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-10-2011
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bert Breeman is een ervaren interim manager. De kracht van zijn optreden is het vinden van de juiste balans tussen menselijk gedrag en zakelijk handelen. Van hieruit kan hij adequaat en inspirerend handelen en zijn omgeving meekrijgen.

In 2011 heeft Bert samen met een compagnon een kern van het bedrijf Luminis opgestart: Luminis Rotterdam. Vanuit deze vestiging worden Java Consultants, Architecten en Interim Managers ingezet waarbij ondernemerschap, passie en innovatie voorop staan. Bert is mede verantwoordelijk geweest voor de succesvolle start-up van deze vestiging.

In de afgelopen jaren heeft Bert verschillende managementfuncties bekleed binnen Atos Origin. Deze functies waren vaak een combinatie van business management en human resource management; bij het runnen van een unit of practice zijn zowel de financiële parameters belangrijk als het belang van de medewerkers. Binnen de verschillende divisies van Atos Origin heeft Bert zijn constructieve bijdrage geleverd aan de richting en koers van deze divisies.

Tussen 2000 en 2005 heeft Bert als delivery manager in de moeilijke tijd (2002 – 2004) alle aspecten van het management vak geleerd en toegepast. In 2005 is aan hem gevraagd om een Unit rondom Java en Open Source Technologie op te zetten. Deze handschoen heeft hij met veel enthousiasme en inzet opgepakt. Hierdoor heeft hij de unit tot ruim 50 Java experts laten groeien. Naast het opbouwen van deze unit, is Bert ook bezig geweest om Atos Origin prominenter in de Java Community bekend te maken. Om dit te bereiken heeft hij Atos Origin tot 2 maal toe succesvol hoofdsponsor gemaakt van de J-Spring conferentie van de NLJUG, de Nederlandse Java User Group. Hierbij heeft hij zijn marketing kwaliteiten goed kunnen gebruiken.

Sinds 2009 is Bert tevens voorzitter van de stichting NLJUG; deze stichting heeft ruim 3000 leden en 50 Businesspartners. Binnen deze stichting heeft Bert de afgelopen jaren naast het draaiend houden van de dagelijkse operatie van de stichting ook onderhandeld met grote partijen om tot een juiste samenwerking te komen voor het organiseren van de J-Spring en J-Fall conferenties. Deze inhoudelijke conferenties, inclusief een uitgebreide beursvloer met tientallen Businesspartners, worden jaarlijks bezocht door ruim 1000 IT-professionals en beslissers.

Naast de mens gedreven aspecten beschikt Bert ook over commerciële kwaliteiten. Door deze
combinatie weet hij de juiste klik met de klant te creëren waardoor er een vertrouwensband ontstaat.

Specialisatie en expertise

interim management
project management
java
HR
sensitief
pragmatisch
politiek
vastberaden
collegiaal


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten