N.van der Marel

N.van der Marel

Bespaar analist
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
12-08-2012
Opdrachten
1
Laatste opdracht
12-08-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bespaar Team Nederland staat bekend als een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogstaande en aantrekkelijk geprijsde diensten voor telecommunicatie en energie. Bespaar Team Nederland is continu in ontwikkeling, met één duidelijk doel voor ogen: zowel particulieren als bedrijven snel, eenvoudig en zo voordelig mogelijk toegang te bieden tot diensten waarvan ze dagelijks gebruik van maken. Via onze bespaar analyze kunt u aanzienlijk besparen op uw kosten voor vaste en mobiele telefonie, internet, Digitale INTERACTIEVE televisie, elektriciteit en aardgas.

Binnen de vrijgemaakte markten van de 21ste eeuw is de consument mondiger en beter geïnformeerd dan ooit tevoren. De bewuste gebruiker maakt keuzes die zelden door technologie zijn geïnspireerd, maar vooral waardering uitdrukken voor vernieuwing, servicegerichtheid en een tastbaar prijsvoordeel.
Deze inzichten laat Bespaar Team Nederland toe zich te onderscheiden in een omgeving waar de 'oude' manier van zakendoen niet langer volstaat.
Bespaar Team Nederland bedient vandaag meer dan 500.000 particuliere en commerciële klanten met producten voor vaste lijn telefonie, mobiel bellen, internet, internettelefonie, digitale INTERACTIEVE televisie en energie.

Wie is Bespaar Team Nederland ?

Bespaar Team Nederland is professioneel actief in Nederland en biedt telecommunicatie- en energiediensten van hoge kwaliteit aan tegen concurrerende prijzen. Deze diensten worden aangeboden aan particulieren en ondernemers. Bespaar Team Nederland kan hierbij rekenen op samenwerkingsverbanden met solide en betrouwbare partners. In Nederland werkt Bespaar Team Nederland samen met de beste telecom maatschapij en "Groene" energie maatschappij. Inmiddels besparen ruim een half miljoen tevreden klanten dankzij Bespaar Team Nederland op diensten die ze iedere dag gebruiken.

Onze reclame? Tevreden klanten

In plaats van potentiële klanten te bombarderen met peperdure publiciteitscampagnes, stapels reclamefolders of agressieve televerkoop, rekent Bespaar Team Nederland op mond-tot-mondreclame door tevreden gebruikers. De daarmee uitgespaarde middelen worden rechtstreeks geïnvesteerd in zo voordelig mogelijke tarieven. Door te praten over Bespaar Team Nederland helpt u dus niet enkel uw familie, vrienden en collega’s om net als u te besparen, maar helpt u ons om onze prijzen nog verder te drukken.
Onze troef? Een persoonlijke aanpak

Om optimaal tegemoet te komen aan uw behoeften is een persoonlijke aanpak nodig. Bespaar Team Nederland zorgt ervoor dat een specialist u persoonlijk, gratis en geheel vrijblijvend aan huis en/of bedrijf komt inlichten over uw verschillende besparingsmogelijkheden. Op deze manier beschikt u meteen over uw eigen aanspreekpunt bij Bespaar Team Nederland, waar u iedere keer bij terecht kan als u bijkomende informatie wenst.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten