Besteleenadviseur

Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
12-06-2013
Opdrachten
4
Laatste opdracht
13-06-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Besteleenadviseur.nl is de eerste en de grootste webwinkel speciaal voor het inkopen of bestellen van senior adviseurs (of advies).
Organisaties en instellingen kunnen op een laagdrempelige wijze direct een advies of een project bestellen bij speciaal geselecteerde adviseurs in uiteenlopende disciplines. Op een plek een totaaloverzicht van senior adviseurs.

Besteleenadviseur.nl is een zusje van de bekender webwinkels: besteleentraining.nl, besteleencoach.nl en besteleenassessment.nl

DE VOORDELEN

Totaal overzicht van ervaren en deskundige adviseurs in een webwinkel
Overhead kosten zijn tot een minimum beperkt
Samenwerken met zzp-ers en toch maar 1 preferred supplier in de boeken
Direct bestellen en plannen

DE CATEGORIE√čN

Management
Financieel
HRM (personeelszaken)
Communicatie
Juridisch

SENIOR ADVISEURS

Wij werken alleen met ervaren en vakdeskundige adviseurs, adviseurs met veel aantoonbare praktijkervaring binnen hun vakgebied. Zij hebben jarenlange ervaring en dagen u voortdurend uit om vanuit verschillende invalshoeken naar dagelijkse situaties te kijken en situaties te oefenen die voor u herkenbaar zijn. Hun ervaring op het gebied van advisering en coaching is een absolute meerwaarde voor uw eindresultaat.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten