Besteleentraining.nl & Besteleencoach.nl

Training & Coaching
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
10-04-2013
Opdrachten
11
Laatste opdracht
14-10-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Besteleentraining.nl is de eerste en de grootste webwinkel speciaal voor het inkopen van (In Company) vaardigheidstrainingen.
Organisaties kunnen op een laagdrempelige wijze direct een training bestellen bij speciaal geselecteerde trainers in nagenoeg alle vakgebieden. Op een plek alle trainingen bestellen tegen inkoopprijzen.

Besteleencoach.nl is de eerste en de grootste webwinkel speciaal voor het inkopen of bestellen van erkende coaches.
Organisaties en particulieren kunnen op een laagdrempelige wijze direct een training bestellen bij speciaal geselecteerde coaches in uiteenlopende disciplines. Op een plek een totaaloverzicht van erkende coaches.

DE VOORDELEN

Totaal overzicht van trainers en/of coaches in een webwinkel
Overhead kosten zijn tot een minimum beperkt
Samenwerken met zzp-ers en toch maar 1 preferred supplier in de boeken
Direct bestellen en plannen

DE CATEGORIE√čN VOOR TRAINERS

Management
Verkoop
Zelfmanagement
Communicatie
HRM
Projectmanagement

DE CATEGORIE√čN VOOR COACHES

Loopbaan coaching
Executive coaching
Personal coaching
Performance coaching

SENIOR TRAINERS & COACHES

De trainingen worden verzorgd door senior trainers, met veel praktijkervaring op hun vakgebied. Zij hebben jarenlange ervaring en dagen u voortdurend uit om vanuit verschillende invalshoeken naar dagelijkse situaties te kijken en situaties te oefenen die voor u herkenbaar zijn. Hun ervaring op het gebied van gedragsontwikkeling en organisaties is een absolute meerwaarde voor uw trainingsresultaat.
Lees meer over onze trainers

INTERACTIEVE BIJEENKOMSTEN

U gaat met uw trainingsgroep aan de slag met oefeningen, opdrachten en cases. Omdat alle deelnemers werkervaring hebben, ontstaan zeer inspirerende discussies en dynamiek, die uw eigen inzicht zeker zullen vergroten.

RESULTAATGERICHTE AANPAK

Wij zijn trots op onze actieve aanpak waarin het resultaat en uw ervaring centraal staan, waarbij korte en krachtige theorie voortdurend wordt gekoppeld aan uw praktijk en waarbij interactie, inspiratie en leerplezier gegarandeerde onderdelen van uw leerervaring zijn.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten