Best IT People

detachering van IT professionals
Best (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
29-09-2005
Opdrachten
13
Laatste opdracht
12-02-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Best IT People bestaat sinds 1990 en is actief als het IT Staffing bedrijf in de Benelux. Ervaring in het scherp analyseren van de vraag van organisaties en het snel kunnen inzetten van geschikte IT'ers met de gewenste expertise en kwaliteiten is de kracht van de organisatie. Dit optimaal matchen resulteert in een betrouwbare en hechte relatie met zowel de opdrachtgevers als de gedetacheerde IT'ers. De vaste kern van Best IT People bestaat momenteel uit ca. 145 mensen.

Het bedieningsgebied van IT-ondersteuning omvat de Benelux met een clustering in de groot stedelijke gebieden als de Randstad en Brussel-Antwerpen. De gedetacheerde medewerkers verrichten taken bij bank- en verzekeringswezen, de industrie, overheden,
in de zorgsector en bij de grootste softwarehuizen. Zij beschikken over ruime ervaring en kennis van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakdiscipline.

Alhoewel Best IT People een aanbod aan IT medewerkers met alle voorkomende expertises beschikbaar kan stellen, heeft het zich gespecialiseerd op de volgende deelgebieden:

  • Unix beheerders voor: AIX, HP-UX, Sun Solaris en Linux.

  • Oracle, zowel DBA beheerders als software ontwikkelaars.

  • Java, Websphere, .Net software ontwikkelaars.

  • SAP, Siebel, Movex software ontwikkelaars en consultants.

  • IBM AS/400, zowel software ontwikkelaars als beheerders.

  • Mainframe, software ontwikkelaars.

IT'ers met ervaring vinden binnen Best IT People de optimale condities om zich verder te ontplooien. Wij hebben hiervoor de juiste opdrachtgevers die op hun beurt weer kunnen beschikken over deskundige IT'ers die beantwoorden aan hun wensen. U kunt deze ervaring delen door uw (gehele) inhuur van uw tekort aan IT’ers via ons te laten verlopen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten