BiedMeer B.V.

Webwinkels in de cloud
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
24-06-2013
Opdrachten
1
Laatste opdracht
24-06-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Helion IT 159 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Maak kennis met BiedMeer, marktleider op het gebied van webwinkels in de cloud. Totaalpakket dat naast services als kosteloze workshops en goede support, webwinkelsoftware aanbiedt met uitgebreide mogelijkheden en gebruiksgemak. Ervaar het gemak van een systeem dat continu ontwikkelt en onderhouden wordt, zonder dat je daar ook maar iets voor hoeft te doen.

Of je nu een kleine of grote doelgroep wil bereiken, met BiedMeer heb je de tools om succesvol en zorgeloos je webwinkel te runnen. Denk bijvoorbeeld aan krachtige marketing door de vele koppelingen met vergelijkingssites, de meertalige ondersteuning, je eigen blog, een mobiele webwinkel, een unieke lay-out door middel van HTML en CSS, en ga zo maar door.

BiedMeer is gratis te gebruiken en vanaf € 12,95 per maand beschik je over alle betaalsystemen, en meer. Ook doen we niet aan jaarcontracten, onze pakketten zijn gewoon per maand opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast.

Kortom, wil je het gemak van alles onder één dak, toch talloze mogelijkheden en daar weinig voor betalen? Dan is BiedMeer er voor je.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten