binnenbuiten bv

ontwerpen van leefomgeveing
rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
18-11-2006
Opdrachten
2
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Binnenbuiten geeft vorm aan leefomgeving
Binnenbuiten streeft ernaar onze leefomgeving zo in te richten dat ieder van ons zijn dagelijkse activiteiten optimaal kan ontplooien. Hiervoor ontwerpt Binnenbuiten ruimten, objecten en producten. Wij maken wonen, werken, leren, spelen, reizen, winkelen en recreëren tot vanzelfsprekende bezigheden. Helderheid en eenvoud kenmerken onze stijl.

Team
In 1996 heeft Hanneke Kamphuis Binnenbuiten opgericht. Zij werkt met een team van ontwerpers dat vanuit verschillende ontwerpdisciplines onze leefomgeving benadert. Door kruisbestuiving tussen productontwerp, interieurontwerp, ruimtelijke vormgeving en architectuur vindt Binnenbuiten voor elke ontwerpvraag een verrassende en tegelijk vanzelfsprekende oplossing.

Aanpak
Binnenbuiten draagt zorg voor het gehele ontwerptraject van concept tot realisatie. Binnenbuiten hanteert een gefaseerde aanpak om het ontwerpproces overzichtelijk te maken. Tijdens het traject groeit het ontwerp door interactie tussen opdrachtgever en ontwerper.

Kennis
Binnenbuiten koppelt creativiteit aan kennis op het gebied van materialen, fabricagetechnieken en ergonomie. De ontwerpen zijn afgestemd op de geldende regelgeving. Op deze wijze plaatsen wij onze ideeën in een realistische context.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten