Bas Kooijman

Eigenaar Kunstuitverkoop.nl
Zoetermeer (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-04-2010
Opdrachten
2
Laatste opdracht
06-08-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Kunstuitverkoop.nl stunt met de prijzen!
Wat hebben de supermarkten van Dirk van den Broek en Kunstuitverkoop.nl gemeen? Zij bieden allebei kwaliteit voor de laagste prijs. Bij beiden zijn de producten van de hoogste kwaliteit, maar toch een stuk goedkoper dan bij de concurrenten.

Wie zijn wij?
Wij zijn dé online supermarkt voor originele & voordelige schilderijen. We houden van mooie schilderijen en kopen simpelweg kunstwerken in, die we zelf thuis ook zo aan de muur zouden hangen. Kunstkenners met een specialisatie voor 19e eeuws onafhankelijk realisme, dat zijn wij niet. Bij ons krijgt u no nonsense kunst voor een eerlijke prijs.

Waarom meer betalen als het minder kan?
Wij bieden vooral moderne kunst aan, abstract of juist figuratief. Vaak kleurrijk en direct op te hangen. De prijs is gelijk aan een ingelijste poster bij de IKEA, alleen daarvan worden er vaak duizenden wereldwijd verkocht. Onze schilderijen zijn uniek!
Ons wordt vaak de vraag gesteld, hoe wij kunst voor deze prijzen kunnen aanbieden. Hier het verhaal: wij werken online en kopen onze schilderijen groot in bij opkomende kunstenaars. Daarnaast kopen we de oude collecties van galerieën op. Zo houden wij de kosten laag en van dit voordeel profiteert u direct mee. Hieruit komt ons motto naar voren: online originele en voordelige schilderijen kopen


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten