Beatrix

Interim Consulting
Regio Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-04-2004
Opdrachten
10
Laatste opdracht
18-10-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Mijn grootste ervaring als interim professional ligt op het terrein van implementatie van ERP systemen(Dynamics Axapta, JDE, SAP.) Parallel hieraan lopen trajecten van proces (her)inrichting en optimalisatie van diverse disciplines. Ik beweeg me graag op het snijvlak van IT en de overige processen met name finance.

Daarnaast van huis uit financial (Msc Finance & Accounting) hierdoor ook vaak betrokken bij organisatie van financieel functies en afdelingen. Heel effectief werkt het toepassen van de principe van Lean Finance. Het geeft mij pas echt voldoening als ik zie dat processen waarde toevoegen aan de bedrijfsdoelstellingen!

Huidige projecten

  • Coach

  • SEPA implemenatie

  • Nazorg ERP implementatie

  • Data mining - Powerpivot/Powerview

Inzetbaar als project manager van ERP implementatie, functioneel consultant, optimalisatie (verandermanagement) en standaardisatie van processen, business analist, powerpivot wizard, SEPA migratie coach. Als mens enthousiast, gemotiveerd, motiverend, sociaal, flexibel, georganiseerd en accuraat.

Specialisatie en expertise

business consultant
tijdelijk
implementatie
ERP
projectmanager
procesbeschrijving
business analist
financial consultant
axapta
dynamics ax
testen
procesmanagement
optimalisatie
procesverbetering
standaardisatie
functioneel consultant
visio
verandermanagement
SEPA
IBAN
SDD
mandate management system
AX2012
Lean
AX2009
Powerview
Powerpivot

Overige informatie

Project voorbeeld I
Project Management ERP implementatie Dynamics AX
In samenwerking met de eigen organisatie en implementatie partner het ERP systeem Dynamics AX geĆÆmplementeerd bij inmiddels twee bedrijven. Verantwoordelijk voor de realisatie van planning en organisatie van het plan van aanpak. Verder actief betrokken bij het definiĆ«ren van de gaps (tekortkomingen) en het beschrijven van de fits (oplossingen). Daarnaast de processen en procedures binnen de gehele organisatie geanalyseerd en zo nodig deze opnieuw ingericht of geoptimaliseerd. Testscripts en protocollen beschreven en de kerngebruikers begeleid in de uitvoering.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten