Caase.com

Infrastructuur
Enschede (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
02-03-2009
Opdrachten
30
Laatste opdracht
22-07-2011
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 23 opdrachten
  • WTS Detachering 28 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Caase.com is jouw ICT-dienstverlener voor advies, implementatie en beheer van hybride en de Cloud-oplossingen Google Apps en Microsoft office 365. Heb je plannen voor een nieuw IT-project? Caase.com is je beste partner! We helpen je met het creƫren van waarde voor je bedrijf en het optimaliseren van je bedrijfsprocessen. Zo bespaar je fors op je ICT-budget, ben je flexibel en communiceren je medewerkers beter en werken ze efficiƫnter samen.

Sinds eind jaren '80 zijn we de absolute specialist op het gebied van ICT-Infrastructuur oplossingen. Dat is onze basis en daarin zijn we top!

Caase.com is - met meer dan 10.000 gebruikers - landelijk voorloper op het gebied van Cloud Computing! In de 2 smaken Google Apps en Microsoft Office 365.

Maak gebruik van onze expertise van ICT-strategie, Klassieke en Cloud-techniek en optimale functionaliteit voor communicatie en samenwerking. Of huur een professional in uit onze gerenommeerde Unit ICT- en Cloud Detachering


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten