Bofapartners

Bofapartners

Financiële dienstverlening
1101AA Amsterdam-Zuidoost (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
23-06-2010
Opdrachten
11
Laatste opdracht
25-09-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bofa Partners is een full service financiële dienstverlener die de zakelijke klant ondersteunt bij haar financiële processen. Als financieel dienstverlener zijn wij de motor achter de financiële processen van onze klanten. Wij bestaan uit een team van financiële professionals met ervaring in diverse sectoren. Onze professionals hebben een achtergrond in de accountancy en/of bedrijfseconomie. Deze unieke combinatie zorgt dat wij u in veel situaties een passende oplossing kunnen bieden.

Bofa Partners is een eerlijk, transparant en integer bedrijf. Wij zijn een betrouwbare partner voor onze klanten, maar ook een betrokken werkgever voor onze medewerkers. We zijn ons er heel goed van bewust dat het vertrouwen dat in ons gesteld wordt, een grote verantwoordelijkheid bij ons neerlegt. We willen positief bijdragen aan de toekomst van organisaties en mensen. Dit doen wij door kwalitatief goede financiële dienstverlening te leveren.

Onze ambitie en betrokkenheid is voelbaar binnen onze hele organisatie en bij onze financiële professionals. Wat we doen, willen we goed doen. Met deze instelling zijn we gekomen waar we nu staan. Een succesvol, solide bedrijf dat klaar staat om ook u van dienst te zijn.

Specialisatie en expertise

De activiteiten van Bofa Partners kunnen als volgt worden gespecificeerd

  1. Jaarrekening en controle

  2. Financiële (maand)afsluitingen

  3. AO/IC projecten

  4. Interim oplossingen

Voor meer informatie verwijzen wij naar www.bofapartners.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten