BoFitbs

Burnoutbegeleiding & Stressmanagement
Heiloo (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
18-08-2008
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Persoonlijke begeleiders naar fysiek en mentaal herstel

BoFit Burnoutbegeleiding & Stressmanagement is een trainings- en begeleidingscentrum voor mensen met burnout, depressie, angst en paniek, vermoeidheid en spanningsklachten. BoFit is in 1999 opgericht en na 8 jaar succesvol te hebben geopereerd met een succesvolle formule zijn wij een sterke partner geworden in de gezondheidszorg. Onze programma's zijn procesmatig, doelbewust en resultaatgericht. Onze begeleidingsvorm is intensief, direct en actief.

De BoFit-methode zorgt ervoor dat mensen sterk en gezond terugkeren in het arbeidsproces en daar blijven. Deze methode is wetenschappelijk onderbouwd en past in de richtlijnen van de moderne gezondheidszorg. De BoFit-methode kan op allerlei gebied worden toegepast. Zowel preventief als curatief. Iedere BoFit-coach is gespecialiseerd in de burnout- en stressproblematiek en heeft daarvoor naast een trainingstechnische en hulpverlenersachtergrond ook de interne BoFit-opleiding gevolgd.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten