Bogaers Taleninstituut BV

Bogaers Taleninstituut BV

Jolanda van der Meijden
5021LL Tilburg (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-10-2014
Opdrachten
24
Laatste opdracht
27-07-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Home

Over Bogaers

Van eenmansbedrijf naar Besloten Vennootschap. Bogaers Taleninstituut is in 1986 opgericht door haar directrice mevr. J. van der Meijden. Zij is van origine docente Frans en Nederlands en kan bogen op een jarenlange praktijk- en leservaring. In augustus 1995 werd het Talenpracticum overgenomen van het ENT ( Eerste Nederlandse Talenpracticum), zodat Bogaers meer en meer professioneel werd. Door de enorme groei door de jaren heen is Bogaers Taleninstituut uiteindelijk in 1997 een Besloten Vennootschap geworden.

Bogaers verzorgt taaltrainingen voor zowel particulieren als bedrijven, instellingen en overheden. Men kan bij Bogaers terecht voor trainingen in 25 verschillende talen met behulp van 6 verschillende trainingsvormen.

Bogaers heeft de ambitie om voor alle marktvragen op taalgebied passende kwalitatief hoogwaardige trainingen te verzorgen, waaraan continu evaluaties en ontwikkelingen ten grondslag liggen.

Bij Bogaers vindt u taaltrainers, en vertalers voor wie de vreemde taal geen geheimen heeft. Onze taaltrainers zijn vrijwel allemaal ’native speakers’, geboren en opgeleid in het land waarvan zij de taal trainen. Zowel bij onze trainers als bij onze vertalers vindt u specialisten op verschillende vakgebieden. Op welk niveau u een nieuwe taal wilt beheersen, Bogaers maakt het mogelijk.

Wij verzorgen maatwerk taaltrainingen die volledig afgestemd zijn op de wensen en behoeften van de cursist. Tijdens een intakegesprek bepalen we het instapniveau en bespreken we het gewenste eindniveau. De vorderingen van de cursist volgen we op de voet en als dat nodig is passen we het programma aan. Een groot aantal trainers zijn specialist in hun vakgebied.

Een vertaalopdracht behandelen wij vertrouwelijk en voeren we snel en vakkundig uit. Alle Bogaers vertalers hebben jarenlange ervaring en zijn in staat complexe opdrachten vakkundig te vertalen.

Specialisatie en expertise

Talen, loopbaanbegeleiding


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten