Bob Booij

HRM en arbeidsrecht
Drunen (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
30-10-2006
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Mensen zijn uw belangrijkste kapitaal. Voor hen moet alles goed geregeld zijn, zodat zij zich kunnen concentreren op hun werk en u het beste haalt uit hun kwaliteiten. Booij HR Services kan u daarbij helpen en levert oplossingen op maat voor alle P&O-zaken van u als MKB-ondernemer. Wij zijn specialist op het gebied van arbeidsrecht. Voor alle vragen op het gebied van contracten, CAO en ontslagzaken bent u bij Booij HR Services aan het goede adres. Up to date kennis en tegen zeer scherpe tarieven!

Door de kleinschalige opzet is Booij HR Services in staat om zich snel en intensief in uw situatie en wensen te verdiepen. Booij wordt is uw persoonlijke personeelsadviseur `op afroep`. Booij stelt zich daarbij onafhankelijk en flexibel op, beschikt over een vaste backup en is ook buiten kantooruren bereikbaar. Eerdere opdrachtgevers roemen hem om zijn betrokkenheid en daadkracht. En daar waar nodig beschikt hij over een netwerk van aanvullende specialisten. De werkwijze van Booij kenmerkt zich door:

  • grote betrokkenheid bij uw bedrijfsvoering en specifieke problematiek

  • korte lijnen, snelle terugkoppeling, kordate aanpak

  • integriteit: zeggen wat je doet en doen wat je zegt

  • streven naar een lange termijn samenwerkingsrelatie.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten