Born4Jobs

Werving & selectie voor muziek en media
Hilversum (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
22-03-2007
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

The music & media career company!De naam zegt het al; geboren voor dit vak!

Born4Jobs is een jong en dynamisch Werving & Selectiebureau en onderscheidt zich van andere bureaus door de specifieke branche waarin zij werkzaam is. Onze consultants hebben hun sporen in de muziek, (nieuwe) media en entertainment branche ruimschoots verdiend, waardoor zij over een breed netwerk en ruime kennis beschikken.

Onze enige doelstelling is een juiste match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat: wij streven naar optimaal tevreden kandidaten en opdrachtgevers. Wij zullen slechts kandidaten benaderen als wij zeker zijn dat de functie geheel aansluit op de wensen en behoefte van de kandidaat. Doordat we op de hoogte zijn van de van de verschillende culturen binnen de branche weten wij vaak de juiste persoon voor de job te vinden.
Banen en kandidaten zijn in de huidige markt geen schaars goed; de optimale match daarentegen wel. Vandaar onze naam; geboren voor dit vak!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten