Bor Borren

Grafisch ontwerp en webdesign
Beusichem (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-05-2005
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ik ben grafisch ontwerper en webdesigner. Een all-rounder met veel creatieve en technische ervaring. Huisstijlen, drukwerk producties en het ontwikkeling van websites van concept, SEO, interaction design tot technische oplevering. In het verleden bij diverse designbureaus gewerkt als grafisch ontwerper, art-director en als creatief manager / lid van het managementteam. Vanaf 2001 ben ik actief als zelfstandig ondernemer.

Met mij blijven de lijnen kort. Dat betekent dat de ideeën die ik samen met u ontwikkel, ook door mij worden uitgewerkt tot een verzorgd eindproduct. Ik vermoei u niet met allerlei communicatieschakels, misverstanden en besprekingen. Zo bespaar ik veel tijd en dat ziet u terug in de efficiënte planning én in de schappelijke prijzen!

Op deelgebieden zoals tekstschrijven, vertalingen, fotografie, illustratie, drukwerkproductie, SEO en webtechniek werk ik samen met een aantal zelfstandige partijen. Afhankelijk van de vraagstelling formeer ik het juiste team van specialisten. Daarbij zoek ik altijd naar de prijs/kwaliteitverhouding die het beste aansluit op uw specifieke situatie.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten