Boskalis Nederland

Baggeren, grondverzet en civiele infrastructuren
Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
04-08-2014
Opdrachten
1
Laatste opdracht
04-08-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Boskalis Nederland legt zich vooral toe op baggeren, grondverzet en civiele infrastructuren. De Nederlandse tak van ons bedrijf circa 1.200 medewerkers groot. We treden op als full service aannemer voor grote Nederlandse opdrachtgevers.

Breed dienstenpakket infrastructuur
Dankzij onze uitgebreide infrastructurele ervaring op het land en in het water kunnen we met zowel traditionele als innovatieve methoden werken. Boskalis Nederland fungeert meestal als hoofdaannemer en werkt daarbij vaak met diverse andere partijen samen, vooral als het gaat om grootschalige multidisciplinaire integrale D&C projecten. De afgelopen jaren zijn we ons meer en meer gaan richten op contactvormen onder UAV-gc 2005 en contracten waarbij we onze opdrachtgevers zoveel mogelijk ontzorgen. Door recente uitbreiding van onze capaciteit kunnen we ons nu richten op nog grotere contracten, te denken valt daarbij bijvoorbeeld aan DBFM-contracten. Een interessante ontwikkeling, die deuren opent voor onze medewerkers en ervoor zorgt dat we ons nog specifieker focussen op de tender- en de voorbereidingsfase van onze projecten.

Poolmanagement
Meer dan 800 medewerkers van Boskalis Nederland zijn actief op de projecten. Dit noemen wij de “Pool. We hebben het dan over zowel projecten in de realisatiefase als in de tenderfase. In het belang van de organisatie streven we een optimale bezetting na. Door middel van poolmanagement creëren we overzicht en verbinden we de planners en de projectverantwoordelijke met elkaar. Zo bieden we onze medewerkers optimale loopbaanbegeleiding en meer loopbaanmogelijkheden.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten