Reports

BI, management informatie
Almere (FL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
21-11-2007
Opdrachten
10
Laatste opdracht
07-10-2014
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Reports is een onderneming, gestart op basis van jarenlange ervaring. Specialiteit van het bedrijf is het – op abonnementenbasis - aanleveren van management rapportages. Waarbij de kerncijfers tot stand komen op basis van beschikbare bedrijfsdata.
Reports neemt bedrijven hiermee de zorg voor beheer en onderhoud van een eigen infrastructuur en softwarelicenties uit handen. Algemeen directeuren, financieel directeuren en marketing & verkoop directeuren hebben dankzij Reports de tijd om zich te richten op hun eigen taken. Reports geeft ze immers de feitelijke kengetallen van hun eigen bedrijf in handen, op tijd, volledig en betrouwbaar!

Reports maakt data toegankelijk. Het bedrijf richt zich op zakelijke dienstverleners met 100 tot 250 medewerkers. Reden hiervoor is dat in deze groep de verhouding tussen aan de ene kant de investeringen in expertise, mankracht en softwarelicenties voor dit databeheer en aan de andere kant de baten hiervan onevenredig hoog liggen.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten