Braam Trainingen en Opleidingen

Freelance docent gezocht Microsoft e.a.
Rijswijk (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-12-2009
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Braam

Braam is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een solide full service dienstverlener voor detachering, opleidingen, beheer en consultantie. Dankzij onze brede expertise kunnen wij organisaties op alle fronten behulpzaam zijn.

De drijvende kracht
Algemeen Directeur Marten Braam is de drijvende kracht achter Braam. Met zijn brede ervaring in het bedrijfsleven, weet hij exact wat zijn klanten belangrijk vinden. Kwaliteit, flexibiliteit en een goede service!

Dat vertaalt zich bij Braam in: Gerichte en praktische oplossingen op basis van uw behoeften en problematiek. Het consequent waarmaken van afspraken. Een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Kwalitatieve oplossingen die aansluiten op de situatie bij de klant en passen binnen het beschikbare budget. Professionele medewerkers met actuele vakkennis, inlevingsvermogen en enthousiasme.

Klantenkring
Braam werkt voor opdrachtgevers in heel Nederland. Onze vaste klantenkring bestaat uit grote bedrijven, MKB ondernemers, non-profit organisaties en overheidsinstanties.

Braam Trainingen en Opleidingen

Braam heeft al 10 jaar ervaring in het geven van praktijkgerichte computertrainingen. De ervaring leert dat de mogelijkheden die Microsoft te bieden heeft, slechts beperkt worden gebruikt. Basis pc-vaardigheden, Word, Excel, PowerPoint en Outlook bieden talloze mogelijkheden om het dagelijkse werk te vereenvoudigen en te versnellen. Bovendien vergroot het uw kansen in deze krappe arbeidsmarkt.

Professionele training en begeleiding

Als Microsoft partner biedt Braam professionele trainingen, dat kan in onze goed uitgeruste instructiezalen of bij klanten op locatie. Desgewenst kan de training worden afgesloten met een examen. Vooraf brengen we de wensen en opleidingsbehoeften in kaart, zodat we tijdens de lessen gericht aan de slag kunnen. Er zijn diverse trainingsvormen mogelijk. Van prive;-les tot klassikaal, overdag en in de avond. Het complete opleidingsprogramma van Microsoft is beschikbaar voor beginners, gevorderden en specialisten.

Microsoft voor Professionals

Braam Trainingen en Opleidingen verzorgt het complete opleidingsprogramma van Microsoft onder begeleiding van gecertificeerde docenten voor zowel gebruikers als techneuten.

Hierbij kan u denken aan: Office, MCSA, MCSE, MCITP, MCTS, ITIL, PrinceII en Vaardigheidstrainingen.

Voor alle Microsoft opleidingen wordt gebruik gemaakt van het Microsoft MOC of MSPress materiaal.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten