Brainforce Staffing

It Snijvlak
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-03-2011
Opdrachten
1
Laatste opdracht
09-03-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

BRAIN FORCE is een zakelijke ICT-dienstverlener, die organisaties ondersteunt bij het optimaliseren van hun ICT- en Cloud-infrastructuren, met als doelstelling beheerskosten te verlagen en arbeidsproductiviteit te verhogen. BRAIN FORCE stelt samen met u een ICT-roadmap op. Deze roadmap biedt een duidelijk groeipad in relatie tot uw bedrijfsdoelstellingen. Daarnaast is het een geschikt middel om de juiste mix aan investeringen in hardware, software en diensten te bepalen.

Uniek aan de aanpak van BRAIN FORCE is dat onze kennis, kunde en ervaring is gebundeld in best practices: het BRAIN FORCE Infrastructure Framework. Dit bevat alle documenten en scripts voor het design, de normering en de implementatie van technologie├źn van Microsoft, Citrix en VMware. U weet van tevoren hoe de eindsituatie eruit komt te zien en u bent ervan verzekerd dat de implementatie geborgd wordt in de ICT-organisatie.

BRAIN FORCE ontwikkelt eigen software, in aanvulling op bestaande technologie van marktpartijen. BRAIN FORCE Workspace Manager vereenvoudigt het beheer van gebruikersprofielen in (virtuele) desktopinfrastructuren. Op het gebied van applicatie lifecycle management heeft BRAIN FORCE twee unieke oplossingen ontwikkeld; BRAIN FORCE Packaging Robot en Application Manager dragen bij aan een effici├źnter verloop van applicatie inventarisatie, rationalisatie, compatibiliteit, packaging (MSI) en virtualisatie (App-V en ThinApp).

BRAIN FORCE levert klanten, via haar detacheringtak BRAIN MATCH, extra ICT-capaciteit om piekvragen op te vangen. Uniek is dat achter elke ingehuurde ICT-professional een 3e lijns supportcentrum klaar staat.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten