Brandwise Group

Fieldmarketing
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
12-09-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
12-09-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Brandwise beschikt over het breedste scala aan field marketing diensten om merken een menselijk gezicht te geven. Om een persoonlijke interactie aan te gaan en zo koopgedrag te stimuleren. Via point-of-sale of door een directe dialoog met de consument worden merkkeuzes beïnvloed, aankopen getriggerd en meetbare resultaten geleverd.

Brandwise is de specialist om resultaatgerichte field marketing strategieën te ontwikkelen. Hiervoor worden totaaloplossingen gecreëerd gebaseerd op uw doelstellingen en op basis van de jarenlange kennis van Brandwise. Samen met de opdrachtgever wordt gekozen de juiste diensten afzonderlijk of geïntegreerd in te zetten.

Brandwise werkt vanuit expertise, analyse, meting en creativiteit. Met Business Intelligence als uitgangspunt voor de field operatie om zo strategisch mee te kunnen denken bij uw uitdagingen.

Strategie en uitvoering; denken en doen!

Specialisatie en expertise

Field Marketing, Instore Demonstraties, Flexibele en vaste sales diensten, Hospitality Services, (Consumenten) Beurzen, Roadshows, Merchandising, Sampling, Auditing, Animaties, Point of Sales


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten