Bright Interim Financials

Detachering en Werving en selectie voor hoogopgeleide financials
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
25-01-2010
Opdrachten
3
Laatste opdracht
13-10-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bright (Interim) FInancials is ontstaan uit een samenwerking tussen meerdere Interim Finance Professionals. Naast interim financials maken wij veel gebruik van Interim Professionals uit ons netwerk, waaronder inkopers, ict-ers en p&o-ers. Stuk voor stuk gedreven professionals en ondernemers, die graag een stapje harder lopen dan de rest.

Het team van Bright (Interim) Financials bestaat uit financials en professionals die, als zelfstandig ondernemer of in loondienst, werkzaam zijn op het gebied van interim management, interim projecten, ondersteuning bij accountantscontrole of een andere vorm van aan finance gerelateerde dienstverlening.

Bright (Interim) Financials zorgt voor de perfecte match tussen vraag en aanbod. Wij spreken de taal van de opdrachtgever en van de Interim Professional. Wij zijn geen recruiters en accountmanagers, maar zijn zelf als professional actief in de markt.

Succes betekent voor ons: toegevoegde waarde leveren aan opdrachtgever en (freelance) professional.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten