BrightSourcing B.V

BrightSourcing B.V

Staffing & Resourcing
1093NG Amsterdam (NH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
17-02-2016
Opdrachten
9
Laatste opdracht
06-10-2016
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 241 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • Yacht bv 30 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wij ervaren vaak dat onze aanpak op strategisch niveau zeer gewaardeerd wordt door onze klanten.

Juist door te sparren over de lange termijn doelstelling qua projecten en businessdrivers, alsmede onze kennismaking ter plekke met de afdeling, krijgen wij een goed inzicht in de klantorganisatie. Op basis van deze informatie zijn wij ervan overtuigd, ├ęcht de perfecte match voor te kunnen stellen. Door deze aanpak zijn wij gezamenlijk in staat om minimaal twee maanden vooruit te plannen wat betreft in te zetten professionals.

Omdat wij persoonlijk contact belangrijk vinden, zijn wij gemiddeld twee keer per maand bij onze ingezette kandidaat en de klant op locatie. Door dit intensieve contact zijn wij goed in staat om snel te acteren op een veranderende motivatie, opdracht of andere factoren. In gezamenlijk overleg met kandidaat en klant kunnen we overeenkomen welke acties hierop ondernomen gaan worden. Juist door deze aanpak vinden wij dat klant, kandidaat en BrightSourcing gezamenlijk vanuit passie, transparantie en doelgerichtheid werkzaamheden verrichten.

Specialisatie en expertise

Ben je zelfstandig IT-professional en proactief op zoek naar de perfecte match qua opdracht voor jou?

Ook daarin helpen we je graag verder; je wilt tenslotte doen wat je ├ęcht leuk vindt, daarom ben je zelfstandig ondernemer geworden.

Door dit te realiseren, zal je naar onze mening beter in staat zijn om een opdracht succesvol af te ronden en daadwerkelijk een bijdrage te leveren richting onze klanten.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten