BrixCRM

BrixCRM

CRM
7609RG ALMELO (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-08-2015
Opdrachten
2
Laatste opdracht
13-05-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 30 opdrachten
  • KPN Consulting 241 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Als jonge, snelgroeiende en ambitieuze organisatie zijn wij op zoek naar een software
engineer die ons team tijdelijk komt versterken.

Als Software Engineer bij BrixCRM werk je aan schaalbare enterprise oplossingen voor toonaangevende organisaties uit binnen- en buitenland. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van applicaties conform de afspraken met de klant en in voorkomende gevallen los je software-technische problemen in het platform op. Je levert hiermee een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en functionaliteit van de CRM-software applicaties.

Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan opdrachten en projecten en onderhoudt hierbij intensief contact met je collega’s. De applicaties die je bouwt zijn platform-onafhankelijk, bedrijfskritisch en state-of-the-art. Innovatie is binnen onze organisatie een belangrijk speerpunt. We maken daarom gebruik van de nieuwste en meest innovatieve tools en technieken, zoals NodeJS.

Als Software Engineer bij Brix maak je onderdeel uit van een jong, enthousiast en gedreven
team van collega’s, die in een open en informele sfeer samenwerken.

Specialisatie en expertise

Onze missie is organisaties te helpen duurzame klantrelaties op te bouwen en zo de waarde van én voor hun klanten te verhogen. Dit doen wij door effectieve software te implementeren en te integreren. Innovatie, klantgerichtheid, doelgerichtheid en betrokkenheid staan hierbij centraal.

Overige informatie

BrixCRM voert interessante en grootschalige projecten uit voor klanten als de Nederlandse Politie, de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie, Emesa (o.a. VakantieVeilingen.nl) en Vanderlande Industries, maar ook voor klanten uit het buitenland, waaronder Telenor en ADMB (België). Geen enkele opdracht is hetzelfde, waardoor onze projecten altijd afwisselend en uitdagend zijn.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten