B-street

B-street

Intermediair op het snijvlak Business & IT, Finance, Zorg en E-Commerce.
Marconibaan 12
Nieuwegein (UT)
0308504403
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-06-2015
Opdrachten
146
Laatste opdracht
18-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Ja

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Impresario voor specialisten
B-street is een specialist waar gedreven professionals zich tot aangetrokken voelen. Onze opdrachtgevers beschouwen ons als het centrale portaal tot hoogwaardige kennis – veelal voor specialistische en complexe opdrachten.

Het beste voor onze professionals
We bieden aantrekkelijke opdrachten bij aansprekende opdrachtgevers. Daarnaast zijn we betrouwbaar en stipt in betaling en administratie. We ondersteunen onze professionals op transparante, persoonlijke en professionele wijze. Onze dienstverlening zorgt dat de professional zich kan richten op dat waar hij of zij goed in is.

Onze werkwijze
Vinden, faciliteren en verbinden: daaruit bestaat onze dienstverlening. Dit start met kennis en begrip van de vraagstukken die onze opdrachtgevers hebben. Het vraagt om een grondige inventarisatie van de opdracht. Onze accountmanagers spreken dan ook de taal van de opdrachtgevers. We hebben kennis van business & ICT en zijn betrokken bij de uitdagingen van opdrachtgevers.
Onze recruiters zoeken in eigen netwerken en zetten diverse wervingsinstrumenten in om te komen tot een shortlist van geschikte kennisprofessionals voor de opdracht.


Geplaatste opdrachten

1 2 3 4 5 ...

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten