Bureau Zuidema, the influence company

Bureau Zuidema, the influence company

Training en advies
3833AC Leusden (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
18-12-2015
Opdrachten
1
Laatste opdracht
18-12-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2514 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Sinds 1962 heeft Bureau Zuidema een unieke en onderscheidende expertise opgebouwd op het gebied van invloed en gedrag. Het uitoefenen van invloed gaat verder dan het ontwikkelen van persoonlijke effectiviteit of leiderschap. Het is dé manier om je doelen te bereiken!

*Wij dragen bij aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties, zodat zij invloedrijker en succesvoller worden.
*Met onze ruim 50 jaar ervaring met het thema Invloed, worden we gezien als dé Invloedexpert en weten we als geen ander wat wel en niet werkt als het om Invloed gaat.
*Inzicht in Invloed® is de langst lopende, en met ruim 60.000 deelnemers, het meest succesvolle opleidingsprogramma in Nederland. Dit lukt alleen met een kwalitatief hoogwaardig product met impact.
*Een Bureau Zuidema expert herken je uit duizenden. We werken alleen met top professionals, die allen het Zuidema opleidings- en certificeringtraject van 12 maanden doorlopen. Het resultaat is een zeer hoge en uniforme kwaliteit.

Specialisatie en expertise

Bureau Zuidema is the influence company. Al meer dan 50 jaar zijn wij elke dag met invloed bezig.

Invloed uitoefenen is een menselijke eigenschap. We doen het allemaal, vanaf de eerste dag.
Maar waarom ben je de ene keer invloedrijk en de andere keer invloedarm?

“De mate van invloed hangt tegenwoordig niet meer af van je hiërarchische positie in een netwerk en de daar bijbehorende macht (invloed 1.0), of de hoeveelheid kennis en ervaring die je hebt (invloed 2.0). Invloedrijke personen zijn bevlogen mensen die in staat zijn relaties op te bouwen, mensen mee te krijgen, samen te werken en anderen te betrekken (invloed 3.0).”

Hoe invloedrijk ben jij?

Iedereen heeft zijn unieke invloedstijl. De een neemt ruimte in, de ander geeft juist ruimte. Hoewel de ene soms sympathieker lijkt dan de ander, bestaat er geen goed of fout. Elke situatie vraagt om een andere manier van invloed uitoefenen. En iedereen is in staat om dit inzicht te ontwikkelen. Zowel als individu, team of organisatie.

Succesvol zijn in het behalen van je doelen en tegelijkertijd goeie (werk)relaties behouden.
Dat is invloed volgens Zuidema.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten