Klaas Damsma

Klaas Damsma

Business Consultant / IT Consultant / Mobile Consultant / IOS ontwikkelaar
HT Groningen (GR)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
28-09-2011
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ik help organisaties met ontwikkeling, implementatie en uitvoering van hun mobiele strategie. Het is in deze tijd van mobility essentieel voor organisaties om na te denken over de kansen en mogelijkheden die er liggen op het gebied van mobiel. Toch blijkt dit in de wir war van mogelijkheden nog niet altijd eenvoudig te zijn.

Ik zorg ervoor dat organisaties het mobiele platform/ kanaal optimaal kunnen inzetten, altijd passend in de context. Daarbij houd ik altijd het volgende uitgangspunt aan:
de mobiele strategie moet ergens toe leiden. Met ergens toe leiden bedoel ik bijvoorbeeld: toename van het aantal klanten, kostenbesparingen en/ of optimalisatie van bedrijfsprocessen. Maar ook kun je denken aan verhoging van de loyaliteit van klanten en/ of medewerkers aan een bedrijf/ merk.

Het is mijn uitdaging om “wij willen een app om te buigen naar een solide mobiele strategie en daarmee organisaties succesvol te laten zijn in de uitvoering van hun mobiele strategie.

Rollen die ik kan vervullen: business & IT consultant, technisch consultant, interactie ontwerper, functioneel ontwerper, informatie analist, technisch ontwerper, IOS ontwikkelaar.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten