CAD Accent

CAD Software
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
17-03-2010
Opdrachten
5
Laatste opdracht
07-05-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wie zijn wij?
CAD Accent is als Autodesk Value Added Reseller en Autodesk Authorized Training Center een gerenommeerde dienstverlener op AutoCAD gebied. Het MKB vormt het grootste deel van onze klanten maar ook beursgenoteerde bedrijven, overheden en multinationals komen in hun zoektocht naar specialisme steeds vaker bij CAD Accent uit!

CAD is onze core-business
Wij zijn geen IT bedrijf die CAD ‘erbij doet’, maar wij zijn een CAD specialist met jarenlange ervaring in het optimaliseren van AutoCAD omgevingen! Onze grootste klantenkring bestaat uit MKB bedrijven, maar ook energiebedrijven, gemeentes en multinationals maken gebruik van onze diensten.

Accent op AutoCAD gebaseerde oplossingen
Bent u op zoek naar AutoCAD of zoekt u eigenlijk een manier om efficiënter te tekenen en kosten te besparen? Dat is precies het verschil tussen een product en een oplossing… Het lijkt een klein verschil, maar het kan uw voorsprong op de concurrentie betekenen. En dat is precies de manier waarop wij u kunnen helpen: met de juiste oplossing.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten