Candy Catana

Candy Catana

Bemiddelaar tussen zelfstandige professional en inhurende organisatie
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-10-2015
Opdrachten
23
Laatste opdracht
08-09-2016
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Ja

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 161 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Next Stepp Assistance is nieuw en dat is goed! Dat maakt ons ambitieus en gemotiveerd om jou zo snel en goed als mogelijk naar de volgende stap in je carrière te begeleiden.

‘Iedere zelfstandige een eigen assistent’
Als (zelfstandige) professional heb je weinig tijd om te acquireren en je bezig te houden met randzaken zoals het investeren in netwerken. Als professional wil je excelleren in je huidige opdracht en dat vergt tijd en aandacht. Om jou hierin te ontzorgen zijn wij er; Next Stepp Assistance, dé Personal Consultant speciaal voor de zelfstandige professional en de professional die zelfstandig wilt worden. Next Stepp Assistance zal jou ontzorgen, proactief werken en levert op maat gerichte dienstverlening aan jou.

Vanwege de breed opgedane ervaring in de markt van Java Developers, richt Next Stepp Assistance zich nu exclusief op de ondersteuning van deze groep.

‘Mooie kansen creëren en aanbieden, daar draait het bij Next Stepp Assistance om’
Onze werkwijze is uniek! Next Stepp Assistance zet, als een van de eerste organisaties in Nederland, de (zelfstandige) professional centraal en handelt vanuit jouw wensen en behoeften. Next Stepp Assistance gaat voor ontzorging op maat waarbij acquisitie, tarief, uitdaging, continuïteit en netwerken cruciale aspecten zijn.

‘De controle moet bij de (zelfstandige) professional liggen en niet bij bemiddelingsbureaus’
- Next Stepp Assistance heeft maar één opdrachtgever en dat is de (zelfstandige) professional.
- Next Stepp Assistance is onafhankelijk en handelt altijd namens en in het belang van de (zelfstandige) professional.
- Middels maatwerk acquisitie verzorgt Next Stepp Assistance de gewenste opdracht en hierdoor de volgende stap in de carrière van de (zelfstandige) professional.

Ben jij een Java Developer en voel jij je aangesproken door ons concept? Ben jij geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem dan direct contact met ons op 06.2076 2885 of info@nextstepp.nl om de mogelijkheden te bespreken.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten