Peter Verhoeven

Project- en programma management met ICT
Papendrecht (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-03-2009
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2531 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Projectmanagement en programmamanagement van strategische projecten met een ICT component.

Specialisatie en expertise

projectleider
projectmanager
programmamanager
teamleider
business consultant
portfoliomanager
project startup

ICT contractmanagement
Netwerk
Telefonie
internet Informatiebeveiliging (ISO27001)
Marktmodellen, Multi-utility, Facturering, Berichtenverkeer, Na-incasso,
Dte,
ECH,
CPS,
Telefonie,
Carrier Select, Nummerplannen, Interconnect, 0800/0900,
Netwerk,
ATM,
SDH,
Routers,
switches, Dark Fiber,
ORACLE,
BAAN IV,
SAP,
TIBCO,
Cordaptix,
mainframe OLTP, Business Intelligence (BI), datawarehouse, Governance,
IT governance,

Overige informatie

 • Portfoliomamager. Inrichten van een governance proces voor projectbesturing. Bewaken van de portfolio met daarin alle IV projecten. Secretaris van Changeboard en Stuurgroep Informatievoorziening.

 • Projectmanager Netwerk & Telefonie. Het (laten) uitvoeren van een aantal ingrijpende veranderingen in het netwerk. O.a. het realiseren van Domeinscheiding (waarin de netwerken voor kantoorautomatisering en procesautomatisering ontvlochten zijn) en een grootschalige hardware vervanging.

 • Projectmanager Informatiebeveiliging. Samen met PWC, inrichten van Informatie beveiligingssysteem volgens ISO27001 / ISO27002.

 • Projectmanager meterplaatsingen. Samen met Accenture, inrichten van een webapplicatie waarmee de meterplaatsingen door aannemers beter aangestuurd kunnen worden.

 • Contractmanager, a.i. Verantwoordelijk voor beheercontracten met ATOS en Accenture en een dertigtal onder-leveranciers (KPN, Microsoft, ORACLE, Adobe, etc.)

 • Programmamanager Retail. Verantwoordelijk voor alle liberaliseringprojecten voor de retail markt met o.a.: sector-releases, centraal meetregister, berichtenverkeer, facturering en CRM. (totaal budget ca. 8M euro).

 • Projectmanager DeltaWarehouse. Inrichten van een BI-platform gericht op procesrapportages en datakwaliteit bronsystemen. (budget 2M euro).

 • Projectmanager Factuurlay-out. Ontwerp en realisatie van een nieuwe factuurlay-out voor DELTA. Inclusief herinrichten printstraat. Onder grote belangstelling van management, directie en RvB. (Budget 900K euro).

 • ICT-projectmanager facturering en CRM. Verantwoordelijk voor programmeren en testen van alle maatwerkaanpassingen in SAP (CRM) en CorDaptiX (billing), inclusief koppelingen met bestaande systemen.

 • Vertegenwoordigen van DELTA in diverse sectoraangelegenheden zoals: SPOED, ECH en CPS.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten