Capteur B.V.

Capteur B.V.

Software Ontwikkeling en Integratie
Assen (DR)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
22-10-2014
Opdrachten
1
Laatste opdracht
22-10-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 239 opdrachten
  • Yacht bv 30 opdrachten
  • Helion IT 159 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Capteur is actief in verschillende branches en industrie├źn. Bij alle projecten kijken wij naar de wensen van u en uw organisatie. Wij beginnen altijd met het stellen van de juiste vragen en graven diep in onze kennis om de juiste oplossing te bieden. Capteur neemt nooit genoegen met kant-en-klare oplossingen die al op de plank liggen, wij werken maatgericht. Wij helpen klanten zelf te beslissen waar ze naartoe willen en banen een pad om dat doel te bereiken.
Onze experts zorgen voor onze klanten alsof het ons eigen bedrijf is. Wij denken en handelen als zakelijke partners niet als academische adviseurs. Wij delen de ambities van onze klanten en stemmen onze doelen af op de doelstellingen van uw organisatie. Hierdoor leveren wij altijd maatwerk op gebied van ICT gerelateerde problemen.
Capteur heeft enkel gedreven mensen in dienst die graag met u toewerken naar de juiste oplossingen. Wij zijn down-to-earth, we schakelen snel en hebben bovendien de juiste kennis in huis. We hebben een passie voor het boeken van de juiste resultaten en een pragmatische drang naar actie.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten