Carine Mermans

beëdigd tolk/vertaalster Arabisch, Frans, Engels en Nederlands
Tilburg (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
29-09-2005
Opdrachten
3
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Specialisatie en expertise

Tolkdiensten
vertalingen
Arabisch
Engels
Frans
Nederlands
Midden-Oosten
Islam
juridisch
literair
tolk
vertaler
taalles
beëdigd
taalcursus

Overige informatie

Ervaring vertalen

Tijdens mijn studie Talen en Culturen van het Midden-Oosten heb ik de variant professioneel vertalen Frans en Arabisch gevolgd. Na mijn studie heb ik in het Midden-Oosten gewoond waar ik mijn talenkennis goed heb kunnen ontwikkelen, niet alleen in het dagelijks leven, maar ook vanuit mijn werk als freelance tolk en vertaalster en als algemeen coördinator op een middelbare school. Ik was daar verantwoordelijk voor de vakgroepen Engels, Frans en Arabisch. Daarnaast beschik ik door mijn academische achtergrond en ervaring in het Midden-Oosten over veel kennis op het gebied van o.a. cultuur, politiek, religie en onderwijs in het Midden-Oosten. Ik spreek de plaatselijke mashriq-dialecten (Libanees, Syrisch, Palestijns, Iraaks) uitstekend.

Ik ben beëdigd als vertaalster in de Arabische, Franse en Nederlandse taal bij de rechtbank van Breda. Ik sta ingeschreven in het Register van beëdigde tolken en vertalers en bij de rechtbank van Breda, 's-Hertogenbosch, 's-Gravenhage, Rotterdam en Amsterdam.

Ik heb ervaring in het tolken voor justitie, rechtbanken, advocaten, politie en voor bedrijfsleven, journalistiek, notarissen, UWV en scholen in Arabisch (alle dialecten), Engels, Nederlands en Frans.
Verder heb ik ervaring in het (beëdigd) vertalen van persoonlijke en juridische documenten, vragenlijsten, onderwijsmateriaal, literaire artikelen e.d. in en vanuit de talen Arabisch, Frans, Engels en Nederlands. De kwaliteit van mijn werk, mijn nauwkeurigheid en gedegen voorbereiding is hierbij altijd op prijs gesteld.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten