CBO Security

Beveiliging Bewaking Safety Security
Veenendaal (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-02-2015
Opdrachten
1
Laatste opdracht
27-02-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ons motto is: Landelijk beveiligd, lokaal betrokken.

Eenvoud voor Klante
Een samenwerking/overeenkomst tussen een klant en CBO Security heeft een toegevoegde waarde hebben omdat een klant behoefte heeft aan EENVOUD en ontzorgen.
CBO Security heeft een volledige dekking in Nederland op het gebied van Diverse beveiligingsdiensten waaronder bijvoorbeeld Mobiele surveillance.
Het CBO maakt gebruikt van de operationele diensten van bij haar aangesloten partners om invulling te geven aan beveiligings- en mobiele surveillancetaken voor haar klanten.
Bij het CBO worden de diensten van alle partners samengesmeed tot één geheel.
Dit leidt tot een hechte samenwerking en een werkelijk landelijke dekking, waarbij geavanceerde hulpmiddelen de beveiligers ondersteunen bij het verrichten van hun werkzaamheden of deze nu bestaan uit open- en sluitronde’s, bouwbewaking, surveillance, sluitbegeleidingen en alle andere surveillance activiteiten.

De partners die aangesloten zijn bij CBO Security genieten een exclusiviteit op basis van hun postcodegebieden.
Mocht het echter zijn dat er partners in postcodegebieden zitten die, om welke reden dan ook, niet in aanmerking komen voor de dienstverlening bij de klant, dan is dat altijd met een andere partner op te lossen.

Het voordeel
De klant regelt nu vaak alle contracten met beveiligingsbedrijven zelf, met de daarbij horende controle’s, facturatiestroom, administratie, etc, etc.
Voor een klant kan de samenwerking met CBO Security een grote besparing betekenen, zowel op werklast als overheadkosten.

Webportal TRNSPRNT
Het CBO maakt gebruik van een geautomatiseerd operationeel systeem genaamd TRNSPRNT. In dit systeem staat alle gespecificeerde informatie per object.
Denk hierbij aan eventuele beveiligingscodes, protocollen, bijzonderheden en overige relevante aspecten per locatie.
De klant heeft middels een klantportal altijd een actueel overzicht van alles wat op de locaties gebeurd en de informatie die er over bekend is.
Van locaties in Den Helder tot de vestiging in Maastricht, in één overzicht.

Overigens biedt het CBO niet alleen beveiligingsdiensten, maar ook bijvoorbeeld BHV opleidingen (landelijk!) en allerlei andere Safety en Arbo diensten, Van RI&E tot Veiligheidsvest.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten