C-CONTENT b.v.

electronische publicaties, contentintegratie
's-Hertogenbosch (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
14-10-2009
Opdrachten
1
Laatste opdracht
14-10-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 240 opdrachten
  • Helion IT 159 opdrachten
  • Yacht bv 30 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

C-CONTENT is een Nederlandse leverancier van zoeksoftware, informatieontsluitings- en contentintegratie producten, opgericht in 1987 en gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Haar producten worden met name toegepast voor het ontsluiten van juridische, wetenschappelijke en officiële publicaties,

Dagelijks maken miljoenen professionele gebruikers wereldwijd gebruik van de elektronische publicaties en databanken die met behulp van C-CONTENT’s software worden ontsloten. Voorbeelden zijn de e-publicaties van de VN, De Telefoongids, Van Dale, Sdu, etc.

De laatste jaren heeft C-CONTENT zich vooral gericht op contentintegratie: het samenbrengen en toegankelijk maken van alle relevante (vak)informatie in een bepaald segment via één zoeksysteem. Het bedrijf biedt haar contentintegratietechnologie aan onder de naam My-Lex. Voor contentintegratie in de juridische markt heeft C-CONTENT in 2005 de dochteronderneming Rechtsorde b.v. opgericht.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten