lilian melker

eigenaar winkel/webwinkel
den haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-10-2012
Opdrachten
1
Laatste opdracht
09-10-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

C├ędante is gevestigd in het oude centrum van Den Haag. Achter de winkel ligt een nostalgisch koetshuis, waarin een deel van het assortiment te bezichtigen is. De locatie is op zich al een bezoek waard. En parkeren geen probleem.

Met heel veel passie en liefde run ik nu bijna 9 jaar deze winkel. Service en kwaliteit staan bij Cedante heel hoog in het vaandel. Alles wat bij Cedante de deur uit gaat, moet een visitekaartje zijn voor mijn bedrijf. U vind bij Cedante geen massaproductie, maar uitsluitend brocante meubels en materialen van hoogstaande kwaliteit zodat u lang plezier hebt van uw meubel.

De meubels zijn allemaal oud, soms antiek (100 jaar oud) en vooral uniek. De meubels worden volledig gerestaureerd en geschilderd - met de verf van Painting the Past of Flamant verven. Deze verven worden op ambachtelijke wijze vervaardigd, op basis van natuurlijke pigmenten. Geen massaproductie, maar unieke, oude meubels en ook wat zelfgemaakte stukken in een stoere, landelijke stijl met een oude uitstraling.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten