CED Interim Professionals BV

Detachering van schadebehandelaars, deskexperts, verzuimconsulenten, arbeid
Capelle aan den IJssel (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
12-06-2014
Opdrachten
17
Laatste opdracht
02-05-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

U heeft behoefte aan een flexibele organisatie én u wilt zeker zijn van ervaren en gekwalificeerde medewerkers? De interim professionals van CED/EMN bieden voor korte of langere termijn een pragmatische oplossing voor schadevraagstukken. Onze goed opgeleide professionals hebben relevante werkervaring, zijn direct inzetbaar en worden geplaatst door CED/EMN, al vele jaren de specialist op het gebied van schadeprocesmanagement.

Organisaties die de inzet van medewerkers altijd zo goed mogelijk willen afstemmen op hun dienstverlening, vinden in de interim professionals van CED/EMN een oplossing op maat.

Haal passende kennis in uw organisatie
CED/EMN Interim Professionals besteedt veel aandacht aan de begeleiding en opleiding van haar medewerkers. Bij ons worden professionals begeleid door professionals. Immers: CED/EMN onderscheidt zich van andere aanbieders op deze markt door alle facetten van schadedienstverlening aan te bieden en heeft alle kennis - zowel in de breedte als in de diepte - zelf in huis. Zo zijn onze klanten zeker van een oplossing die bij hen past.

  • direct inzetbaar

  • vrijwel gelijk meetbaar productief

  • voor het overbruggen van vacatures, vervanging bij ziekte of verlof

  • voor het ontwikkelen en implementeren van nieuwe procedures en systemen

  • voor coaching on the job

  • functies zoals schadebehandelaar, deskexpert, teamleider en adviseur via CED Interim Professionals

  • functies zoals letselschadebehandelaar, arbeidsdeskundige, verzuimconsulent, toedrachtonderzoeker en adviseur via EMN Interim Professionals

Wij komen graag in contact met zzp-ers die actief zijn in bovengenoemde functies.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten