ceezoo

ceezoo

site ontwikkeling, optimalisatie, internet score card, webshops
46 Leeuwarden (FR)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-02-2010
Opdrachten
6
Laatste opdracht
03-07-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

2006 - 2009: Manager Bookedoo.nl

In drie jaar tijd als business unit manager een ICT-, verkoop- en serviceorganisatie opgezet voor bookedoo.nl, dat zich richt op de verhuur van vakantiehuizen en groepsaccommodaties, maar ook het grootste aanbod heeft in Nederland van huurboten. Er was in 2006 een globaal plan voor deze website, in 2009 was er een professionele organisatie met 12 werkzame personen. Mijn doel was om een basis neer te zetten waarop de organisatie zich verder kon ontwikkelen.

2000- 2006: Wegener Multimedia

Wegener Multimedia in Amsterdam is de internetpoot van krantenconcern Wegener. Bij Wegener heb ik als senior project manager ICT diverse complexe projecten geleid voor onder meer rubrieksadvertenties, vacaturesite Jobtrack, automotive Autotrack en tal van andere innovatieve projecten.

1990 - 2000: Eigenaar van Bens Software

NA tal van projecten voor computer ondersteund onderwijs, heb ik in 1995 de eerste versie van Girotel Windows ontwikkeld, wat later is uitgegroeid tot online betalen bij de Postbank.

In 1996 heeft Bens de overstap gemaakt naar het internet en produceerde tientallen websites, waaronder de nu landelijk bekende Stemwijzer, die je helpt je stem te bepalen bij allerlei verkiezingen. In 2000 heb ik het bedrijf verkocht.

Ervaring
In de afgelopen twintig jaar heb ik veel ervaring opgedaan als het gaat om het ontwikkelen van website en het bouwen van een adequate organisatie er omheen. In twintig jaar tijd is er wereldwijd enorm veel ontwikkeld om het gebruik van internet als verkoop- en communicatiekanaal makkelijker te maken. Van die ontwikkelingen wil ik nu gebruik maken. Gebruik maken van de talloze initiatieven die er zijn op gebied van inzetten van open-source technologie. Niet telkens het wiel opnieuw willen uitvinden, maar samenwerken met een wereldwijde gemeenschap van vormgevers, ontwikkelaars en marketingdeskundigen. Een nieuwe insteek die naadloos aansluit bij mijn ruime ervaring.

Specialisatie en expertise

joomla
magento
website
zoekmachine optimalisatie
sitebouw
internet advies
e-commerce
webwinkel
webshop
emailmarketing
projectmanagement
projectleider
conversie

Overige informatie

www.kinderstore.nl, www.horloges-armani.nl, www.maddog-trains.com, www.spellenvariant.nl, www.wolk.nu


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten