Cegeka

Cegeka

Infrastructure & Application Solutions
3905TB Veenendaal (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-06-2011
Opdrachten
38
Laatste opdracht
08-03-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 33 opdrachten
  • KPN Consulting 235 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten
  • WTS Detachering 28 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Als full service ICT business partner zijn we op zoek naar ambitieuze IT professionals die echt wat willen bereiken. Samen met onze 3.500 collega’s, verdeeld over 11 Europese landen, werken wij elke dag aan complexe IT projecten.

Specialisatie en expertise

Cegeka is een full-service ICT-bedrijf: klanten kunne bij ons terecht voor advies, IT-consultancy-opdrachten, softwareontwikkeling, bouw van websites, on-site en remote beheer van ICT-infrastructuur en outsourcing.

Met onze datacenters zijn we klaar voor cloud computing en de digitale toekomst. Onze 3500 experts voelen zich thuis in de complexe IT-wereld en zorgen samen met onze klanten voor continue verbetering en innovatie.

Overige informatie

No-Nonsense. Zo werkt Cegeka. Korte lijnen en grote betrokkenheid. Cegeka werkt in een “mensen” sector. Dienstverlening voor mensen door mensen. Daarom communiceren wij open, duidelijk en persoonlijk. We komen onze afspraken na.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten