Arx Corporate Consultants

Arbeidsbemiddeling
Sittard (LB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-10-2005
Opdrachten
66
Laatste opdracht
09-04-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Arx Corporate Consultants is ontstaan door een krachtenbundeling van kennis en kunde op het gebied van Automatisering – ICT, Finance en HR. De hoofdvestiging van Arx Corporate Consultants is gevestigd in Sittard en daarnaast beschikken wij nog over een werklocatie in Eindhoven. Arx Corporate Consultants is voornamelijk actief binnen de regio Zuid-oost Nederland.

Arx Corporate Consultants bemiddelt voor organisaties en professionals in tijdelijke en structurele functies via verschillende vormen van dienstverlening. Voor de bemiddeling in tijdelijke functies concentreren wij ons op de vakgebieden Automatisering – ICT, Finance en HR. Wat betreft de bemiddeling in structurele functies beslaan wij een breder werkgebied.

Onze professionals beschikken over een HBO werk- en denkniveau of hoger, verkregen door opleiding en/of werkervaring, en zijn overwegend woonachtig in de regio Zuid-oost Nederland. Wij werken voor diverse opdrachtgevers – van multinational tot MKB – in de profit en non-profit sector binnen voornamelijk de regio Zuid-oost Nederland, maar ook daarbuiten.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten