Marike Schuring/Teun van Keeken/Sander van Gaal/Rian Dierikx

Marike Schuring/Teun van Keeken/Sander van Gaal/Rian Dierikx

Software/ -ICT Infrastructuur/ Detachering
IJsselstein (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-01-2010
Opdrachten
1111
Laatste opdracht
26-01-2016
Beoordelingen
14
Gecontroleerd
Ja

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wil je als freelancer weten waar je aan toe bent? Met duidelijke, eerlijke en transparante contractvoorwaarden? En doe je graag zaken met een Preferred Supplier? Dan is Centric iets voor jou.

Centric heeft een grote diversiteit aan IT-opdrachten en IT-opdrachtgevers, onder andere in de financiƫle dienstverlening en centrale overheid. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ervaren professionals om deze opdrachten uit te voeren. Centric heeft een informele en no-nonsense bedrijfscultuur. Wij zijn persoonlijk en hebben een duidelijke en eerlijke margestelling.

Payrolling
Naast freelancen biedt Centric ook een andere constructie aan, namelijk payrolling. Centric neemt jou in dienst en verzorgt de facturatie aan de opdrachtgever en de salarisadministratie. Een voordeel hiervan is dat je wel de vrijheden behoudt van het ondernemen (het op zoek gaan naar/aannemen van nieuwe opdrachten, bepalen tarief enz.), maar tevens de zekerheden behoud van een loondienst (terugvallen op het sociale vangnet).

Belangrijk is om in het bezit zijn van een VAR-verklaring en/of G-rekening of als payroller te willen werken.

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

1 2 3

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten