Cerios

Nieuwegein (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-07-2010
Opdrachten
4
Laatste opdracht
13-03-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Cerios helpt ondernemingen bij het succesvol realiseren van complexe projecten, waarin ICT een belangrijke rol speelt. Wij hebben de visie dat de slagingskans van zo’n project groter wordt naarmate de opdrachtgever zijn rol professioneler vervult. Door onze ruime ervaring en relevante expertise maken wij, als onafhankelijk dienstverlener, van opdrachtgeverschap Goed Opdrachtgeverschap. Goed Opdrachtgeverschap biedt een garantie voor een snellere, betere en goedkopere oplevering van een ICT-project.

En de ontwikkeling staat niet stil: voortdurend komen er nieuwe producten, werkwijzen en hulpmiddelen bij. Als grondlegger loopt Cerios in die ontwikkeling voorop.

Goed Opdrachtgeverschap omvat een aantal fases: van initiatie via definitie, ontwerp, realisatie, controle naar exploitatie. In elke fase zorgt Cerios dat de opdrachtgever een strakke regie en optimale grip houdt. Om dat te bereiken hebben wij onze onderneming georganiseerd rondom deze fases. Iedere fase wordt gerepresenteerd door een aparte business unit met een eigen specialisatie. Dat maakt Cerios uniek.

Cerios selecteert zelf consultants en leidt die zelf op. Ze beschikken over specialistische kennis, maar ook een helikopterview. En stuk voor stuk hebben onze consultants ervaring opgedaan in verschillende ICT-disciplines. Ook op karaktereigenschappen wordt zorgvuldig geselecteerd. Daarom staan consultants van Cerios bekend als innovatief, creatief en doortastend.

Cerios is volledig onafhankelijk van leveranciers en System Integrators. Daardoor kan Cerios altijd de optimale oplossing voor klanten adviseren.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten