Cerme ICT

Cerme ICT

software devolpement, POS systemen, consultancy
Den Haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-07-2008
Opdrachten
2
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

In een dynamische ICT (informatie en communicatie technologie) wereld is het belangrijk dat elk modern bedrijf meegaat met de ontwikkelingen. Daarvoor heeft u mensen nodig met de juiste kennis van zaken en die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Cerme ICT biedt u ervaren en vakkundige consultants aan die met u mee kunnen denken en u kunnen begeleiden in uw ICT processen.

Cerme ICT biedt met zijn professionele kader netwerk diensten. Het kader is op de hoogte van de allernieuwste snufjes en ontwikkelingen op het gebied van netwerken. Cerme ICT richt u netwerk compleet in met uw toepassingen, servers, 'firewall', backup faciliteiten enz... Het zorgt vanaf het begin tot en met het onderhoud voor uw netwerk op uw wensen en eisen toegespitst.

Cerme ICT ontwikkelt en verhandelt haar eigen producten op het gebied van databases. Voorbeeld hiervan is een voorraadbeheer-, facturatie- en relatiebeheersysteem. Met onze POS (Point of Sale) systemen heeft u als detailhandelaar een complete verkoop systeem voor uw winkel, supermarkt, restaurant, kado-shop om een paar voorbeelden te noemen. Een scansysteem ook met mogelijkheid voor een touchscreen voor de verkooppunt. Ook leveren wij alle soorten digitale weegschalen, voor de detailhandel en industrieel gebruik. Mocht u nog specifieke vragen hebben of wellicht gebruik willen maken van onze dienstverlening, neemt u dan contact met ons. Wij staan klaar voor u.
Ben je op zoek naar werk? zie onze vacatures.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten