Rosita

Almere (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
10-12-2004
Opdrachten
12
Laatste opdracht
29-03-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Het secretariaat vervult een centrale rol in de organisatie, maar is vaak een problematische afdeling met veel parttimers, zwangerschapsverlof, een hoog verloop en weinig continuïteit.

Certain biedt de oplossing: een virtueel secretariaat, dat taken zoveel mogelijk persoonsonafhankelijk uitvoert.

Secretarieel: agendabeheer/afspraken inplannen, emails screenen en beantwoorden, organisatie- en regelwerk, correspondentie, (digitale) geluidsbestanden uitwerken, etc.
Administratief: inboeken van facturen, debiteurenbeheer, bijhouden uren- en onkostenadministratie, etc.
Internet, webcare en online PR: namens u twitteren, bloggen, plaatsten van reacties op fora, bijhouden/analyseren wat over uw bedrijf geschreven wordt, affiliate marketingprogramma's opzetten en begeleiden, etc.
Marketing en communicatie: vervaardigen van marketingplannen, marktonderzoek uitvoeren, schrijven en redigeren van teksten, opzetten en begeleiden van marketingacties, etc.
Salessupport en klantenservice: emails afhandelen, afhandelen van klachten en vragen, orders invoeren, telefonische support verlenen, klantendossiers bijhouden, etc.
Specialistische taken: powerpoint presentaties vervaardigen, grafisch ontwerp, copywriting, vertalen, etc.

Met een Virtuele Assistent van Certain bent u niet gebonden aan kantooruren. De Virtuele Assistent wordt uw persoonlijke vaste medewerker vanaf enkele uren per week of maand. Een uiterst flexibele dienstverlening welke op uurbasis wordt gefactureerd.

Medewerkers van Certain werken snel, zijn bijzonder zelfstandig, gemotiveerd en besparen u enorm op de kantoorkosten. Bij toerbeurt werken zij één tot twee dagen per week op kantoor. Zo is er altijd voldoende bezetting voor kantoorgebonden werkzaamheden zoals gasten ontvangen, koffie serveren, het openen en scannen van post en het bijhouden van het fysieke archief. De overige taken - telefoon, agendabeheer, correspondentie, regel- en organisatiewerk verrichten de Flexibele Assistenten vanuit het hoofdkantoor. De taken regelt u in overleg. Ook de werktijden kunt u zelf afspreken.

Bel 036-5291971 of mail voor meer informatie naar info@certain.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten