Certimark

Garantiekeurmerk
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-06-2016
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Certimark beoordeelt de garantie van fabrikanten, importeurs en detaillisten. De kwaliteit van een garantie wordt onderverdeeld in vijf klassen en weergegeven door het Certimark Garantiekeurmerk. Het keurmerk biedt consumenten een helder inzicht in het geboden garantieniveau en vormt waardevolle informatie in het beslissingsproces rondom een productaankoop.

Een uitstekende garantie is een belangrijk Unique Selling Point! Een aantoonbaar goede garantieservice zorgt voor hogere conversies in de verkoop en versterkt het vertrouwen in een merk. Zo wordt de keuze voor een product nog gemakkelijker gemaakt.

Garantieverleners kunnen zich door Certimark laten certificeren. Tijdens een audit wordt naast het garantievoorwaardendocument, ook de in praktijk geleverde service geclassificeerd. Na het met goed gevolg afleggen van de certificering verkrijgt een garantieverlener het gouden garantiekeurmerk.

Certimark heeft met succes de keurmerkentoets doorlopen en is door de Raad voor Accreditatie erkend als onafhankelijk en deskundig in het kwalificeren van garanties. Het garantiekeurmerk is hiermee officieel geaccepteerd als kwaliteitscertificering.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten