Certurion Adviseurs

Detachering van personeel
Weert (LB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
29-09-2010
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Certurion dé intermediair voor de complete arbeidsmarkt.
Certurion is afgeleid van het Latijnse “certus en betekent zekerheid. Dé stabiele factor waarop u als organisatie kunt rekenen als er behoefte is aan extra expertise of ondersteuning. Certurion is dé naam voor het bemiddelen van specialisten in de Overheid en non-profit sector. Verder hebben wij ook diverse vakspecialisten voor de sectoren Engineering & Techniek en Medical. Afhankelijk van uw wensen worden onze medewerkers zowel projectmatig als op basis van werving & selectie bemiddeld.

De managers van Certurion zijn zeer ervaren in het bemiddelen van onze kandidaten en vakspecialisten. Zij kunnen u dan ook van dienst zijn bij vrijwel elk voorkomend personeelsvraagstuk. Buiten de expertise van onze managers en adviseurs beschikt Certurion over de meest moderne faciliteiten op het gebied van informatievoorziening. Dit maakt dat wij u maatgericht en vooral snel kunnen voorzien in uw personeelsvraagstuk. Onze managers hebben ieder hun eigen vakspecialisme. Zij zijn dus uw aanspreekpunt en weten exact wat er speelt op de arbeidsmarkt.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten