Detagon

detachering / ICT team coaching
APELDOORN (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-09-2014
Opdrachten
1
Laatste opdracht
02-12-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 242 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wij stappen af van de traditionele manier van ICT detacheren. Waarom is iemand nou wel of niet succesvol in zijn opdracht ?

Volgens onze visie werkt een een succesvolle ICT consultant constant aan zijn professionele ontwikkeling, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Naast kennis, vaardigheden en competenties is vooral de intrinsieke motivatie en het voorspelbare gedrag bepalend voor de uitvoering van een opdracht en de tevredenheid bij de opdrachtgever. Drijfveren vormen hierbij de schakel tussen wat iemand dénkt te kunnen en daadwerkelijk kán doen. Drijfveren zijn een zeer betrouwbare indicatie van hoe iemand zal functioneren in een bepaald type ICT-project.

Bij ons staan geen eindeloze aanvragen op de website. Wij weten exact de behoefte van onze opdrachtgever en daar is een aanvraag op website niet toereikend voor. Daarom is het wel van belang dat we nader kennis maken met elkaar en onderzoeken we wat voor elkaar kunnen betekenen en om tevens de exacte details van een ICT-opdracht te bespreken. Er wordt heden ten dagen al veel te veel tijd verspild aan slecht geformuleerde, generieke ICT-aanvragen, waarop tientallen mensen reageren, zonder enig resultaat. En vaak blijkt achteraf dat de aanvraag de eigenlijke behoefte van de opdrachtgever totaal niet dekte.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten